Wanneer is mijn bestelling klaar?

Je hebt al een bestelling geplaatst

De verwachte klaar voor afhaling of verzending kan je meteen na je bestelling terugvinden in de bestelbevestiging die je via mail ontvangt. We gaan dan zo snel mogelijk over tot de controle van je bestanden. In het geval dat je een drukklaar bestand bezorgde, kunnen we de vooropgestelde datum definitief bevestigen. De bevestiging van die datum ontvang je in je mailbox als de orderbevestiging.

Afhalen bij een servicepunt

Afhalen in één van onze servicepunten of op de drukkerij kan telkens op de datum, die vermeld is in de orderbevestiging, vanaf 15u.

👉 Ontdek onze verschillende servicepunten en hun openingsuren

Levering bij je thuis of je bedrijf

Je drukwerk verlaat, als de betaling in orde is, onze drukkerij op de vermelde datum. Onze verzendpartner streeft ernaar vanaf die datum klaar binnen de 1 à 2 werkdagen jou pakket te leveren. Die extra termijn kan je vermijden door het drukwerk af te halen in een servicepunt of op de drukkerij. Dat kan telkens op de datum die vermeld is in je orderbevestiging vanaf 15u.

👉 Alles over leveringen & transport.

Je moet nog een bestelling plaatsen


3 of 5 dagen producten

Zwartopwit start de persen 2 keer per week, op maandag en op woensdag. De meeste producten hebben een productietijd van 3 werkdagen. Sommige producten vragen meer zorg en zijn klaar in 5 werkdagen. Per product is op onze website aangegeven of we hiervoor 3 of 5 werkdagen nodig hebben en wanneer we verwachten het klaar te hebben. Deze termijnen  lopen telkens vanaf de besteldeadlines.

Bestel deadlines

Als je een bestelling op onze website plaatst op maandag of woensdag voor 11u zou deze 3 of 5 werkdagen later klaar kunnen zijn. De voorwaarde hiervoor is dat we een goed drukklaar bestand van je hebben ontvangen.
👉 Hoe maak je en goed drukklaar bestand?

Wat kan de  klaar voor afhaling of verzenddatum vertragen?

Als bij de controle van je bestand(en) we één of meer problemen vinden waardoor we je bestand(en) niet kunnen gebruiken, die voor een minder mooi afgewerkt resultaat zorgen of ons doen twijfelen wat je nodig hebt.

In dit geval kijken we naar de beslissing die je genomen hebt tijdens je bestelling en ondernemen op basis daarvan actie.
👉 Het verschil tussen dringende en niet dringende bestellingen

Als het je lukt om een oplossing tot bij ons te krijgen voor de besteldeadlines hoeven we de datum niet te verschuiven. 

Kalender en aangepaste deadlines

Er zijn wel eens uitzonderingen op onze vooropgestelde deadlines tijdens feestdagen of verlengde weekends.
👉 Gebruik onze drukkalender om te zien wanneer je drukwerk klaar kan zijn