Bestanden opladen naar Zwartopwit

Weterscore ⭐️
meer info over de wetermeter

Afhankelijk van de manier waarop je gaat bestellen of er al een bestelling bij ons loopt zijn er verschillende manier om je drukklare bestanden aan ons te bezorgen. 

Tijdens het plaatsen van je bestelling

Op het einde van het bestelproces kan je gewoon via je browser je bestand meesturen met je bestelling. Makkelijker kan niet. Ontdek alles over het plaatsen van een bestelling via de website.

E-mail ontvangen van onze support?

Dan kan je als antwoord op deze email je nieuwe bestanden bezorgen. Verander het onderwerp van de e-mail niet omdat die belangrijke informatie voor ons bevat die helpt je bestanden naar de bestaande bestelling te brengen.

Bestelling geplaatst en verkeerd bestand opgeladen

Wil je ons na het bestellen meteen een nieuw bestand sturen? Wees snel, dat kan als je order nog niet in productie is genomen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar bestel@zwartopwit.be. Vergeet in beide gevallen niet om je ordernummer te vermelden zodat wij snel weten over welke bestelling het gaat.

Wanneer je bestanden te groot zijn om te versturen via email?

Het hangt van je e-mail provider (telenet, proximus,...) af waneer je bijlage te groot is om te versturen. Bij sommige is dat al vanaf 10MB, bij andere kan de grens op 50MB liggen.

In dat geval kan je gebruik maken van de bestanden Dropbox van zwartopwit. Laad je bestanden op naar onze servers, voer je gegevens in en vergeet ook hier je ordernummer niet te vermelden. Indien je weet voor wie de bestanden bestemd zijn kan je dit ook aangeven zodat die persoon een bericht ontvangt over je upload. In het geval dat je dit niet zeker weet helpt het om een e-mail met begeleidende info te sturen naar bestel@zwartopwit.be zodat je bestanden niet verloren gaan.

👉 Maak gebruik van de Zwartopwit Dropbox

ftp