Wat is onze wetermeter?

Onze wetermeter is een indicatie hoeveel kennis nodig is om een bepaald artikel te kunnen begrijpen. Met de weterscore proberen we uit te drukken hoe makkelijk of moeilijk iets is.

Wat betekenen de sterren boven de artikels?

⭐️
Het is jouw eerste ervaring met het bestellen van drukwerk, je beschikt niet over professionele grafische software en alle hulp is welkom.

⭐️⭐️

Je gebruikt grafische software zoals Adobe In-design, Illustrator of Photoshop, kent de basis functionaliteiten maar zou je nog geen expert durven noemen en leert graag bij om dat te kunnen worden.

⭐️⭐️⭐️

Jij bent een professional die al goed weet hoe alles werkt en nog extra geïnformeerd wil worden over iets bijzonder technisch of specifiek omtrent de drukvoorbereiding voor jouw bestelling bij Zwartopwit.

Wat moet ik doen als ik een artikel niet begrijp?

In dat geval is je grafische kennis of het programma dat je gebruikt vermoedelijk niet voldoende om een drukklaar bestand te voorzien voor het product dat je wil bestellen of de techniek die je wil gebruiken.

Je kan  in onze Print Editor je bestand opmaken, als deze beschikbaar is voor jouw product, klik in de prijzentabel op jouw product, er opent een kader met druktechnische info en de blauwe button Print Editor. Of onze studio kan voor jou een drukklaar bestand ontwerpen aan het tarief van 65 euro excl. BTW per uur.

👉 Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen om een ontwerp te laten maken door onze studio.