Welke info zet ik op mijn naamkaartje?

Je laat naamkaartjes drukken voor jezelf of je bedrijf. Welke info mag je zeker niet vergeten?

Met naamkaartjes presenteer je jezelf of je bedrijf. Zorg dus voor een kwalitatief ontwerp én kies voor een mooi papier liefst van een zekere dikte. Tijdens het netwerken deel je je visitekaartjes vaak uit aan potentiële klanten of zakenpartners. Wanner zij de kaartjes opnieuw bekijken is het belangrijk dat alle essentiële info erop staat. 

Zorg voor een leuke eyecatcher en vergeet zeker je logo niet. Vermeld je website, maar doe dit alleen als deze ook up-to date is.

Je kan een algemeen naamkaartje maken voor je bedrijf of maak het persoonlijker met je eigen naam. Voeg er eventueel een functie aan toe.

Zorg dat klanten je via verschillende kanalen kunnen bereiken en vermeld deze op je kaartje. Denk goed na op welke manier je gecontacteerd wil worden. Vermeld bv. je mailadres. Heb je liever niet te pas en te onpas telefoon op je mobiel pas er dan mee op je GSM-nummer op je visitekaartje te drukken. Ben je alleen tijdens de kantooruren bereikbaar dan kan je eventueel ook een vaste lijn vermelden. Laat eventueel 2 versies drukken, één mét GSM-nummer en één zonder. Overdrijf niet maar beperk je tot de essentiële info, zodat het luchtig blijft.

Vergeet tot slot je adres en eventuele BTW nummer niet.