De verschillende soorten banners

Een banner, bache, zeildoek of spandoek zijn allemaal synoniemen voor producten om op groot formaat promotie te voeren voor jouw bedrijf, evenement of welke boodschap je dan ook wil delen met het grote publiek.

Frontlit PVC

Doorgaans is frontlit de standaard als het gaat over zeildoeken (banners). Steeds éénzijdige bedrukking. Op jouw vraag door ons om te zomen en te voorzien van ringen.

Backlit PVC

Geschikt voor éénzijdig bedrukte spandoeken die achteraan verlicht kunnen worden, bijvoorbeeld lichtreclame. Op jouw vraag door ons om te zomen en te voorzien van ringen.

Blockout PVC

Vooral gebruikt voor tweezijdig bedrukte banners of om bepaalde achtergronden te verbergen. Door de hoge opaciteit is de blockout banner zeer geschikt voor standenbouw. Op jouw vraag door ons om te zomen en te voorzien van ringen.

Mesh banners

Steeds éénzijdige bedrukking. Voorzien van gaatjes om de wind gedeeltelijk door te laten. Deze kwaliteit wordt vooral gebruikt voor werfdoeken, banners op stellingen...

Airtex gray-back

Zeildoek met canvasstructuur, éénzijdige bedrukking. Een betaalbare canvaslook met uitmuntende printkwaliteit, ideaal voor standenbouw, interieur decoratie enz.

👉 Bekijk het volledige aanbod